Vi dro med tog til Sandnes og videre med fly fra Stavanger til London Heathrow torsdag 25.5.17.

Dag en:
Første kveld utforsket vi nærområdet i South Kensington hvor vi bodde, bl.a. Baden Powell House hvor vi fikk kjøpt oss merker til leirkappene.

Dag to var satt av til sightseeing første del:
Tower og London, båttur opp til Westminster og Big Ben. Gåtur opp til Buckingham Palace.
Ettermiddagen var det valgfritt: Noen tok en tur i naturhistorisk museum, noen dro ned til Oxford Street for shopping og noen hadde behov for en tur tilbake på hotellet. (Det var svært varmt den dagen!)
Om kvelden spiste vi og var på musikal (Lion King)
Solveig og undertegnede dro istedenfor musikal for å møte speidervenn og utvekslingselev Ingrid Austjore Valseth som kom inn til London for å være sammen med oss resten av helga.
 
Dag tre fortsatt vi med sightseeing:
St.Pauls Cathedral, dobbeltdekkerbuss opp til Covent Garden og Jubilee Marked, gåtur videre til Leichester Square og Picadilly Circus og derfra opp Regent Street. Derfra var det shopping, både på den store lekebutikken Hamleys og på den store klesbutikken Primark. Solveig og Ingrid var sammen hele dagen og kom og spiste sammen med oss før vi dro tilbake til hotellet for å gjøre oss klare til avreise neste morgen.
 
Dag tre dro vi til flyplassen:
Flyet vårt var derimot blitt kansellert, så vi måtte returnere til nytt hotell i London og tre ekstra døgn før vi kunne returnere til Norge! Vi brukte tiden på bl.a. Sience Museum, Kensington Garden, Portobello Road, China Town og en dagstur til Brighton.
I forbindelse med flykanselleringen ble vi intervjuet på direkten på Sørlandssendinga!
 
Alt i alt hadde vi en helt fantastisk tur med speidere som er utrolig hyggelige, både mot oss tre voksne som var med og med hverandre. Vi håper og tror at stort sett alle fortsetter i speideren og starter som roveraspiranter til høsten. Vi har ambisjoner om å bygge opp et skikkelig stort og bra roverlag i Vågsbygd med denne gjengen og de tre roverne som vi har fra før! Veldig spennende!